Velkommen Sara!

Vi vil ønske Sara Loka velkommen til Bekkefaret!

Bekkefaret har fått et nytt medlem av staben. Sara Rachel Loka tar over stillingen som menighetspedagog i 80% fra 14. August. Hun får mest å gjøre med konfirmantene og resten av ungdommene i menigheten. Sara kommer fra stillingen som kateket i Vardeneset menighet.  Vi har tatt en liten digital prat med Sara for å bli litt kjent med henne:

-              Du er fra California. Hvordan var det å vokse opp der?

Det var fint å vokse opp i California med sol og masse bading, både i sjøen og bassenget.

-              Har du vært en kristen hele livet? Hvilken menighet gikk du i før du flyttet til Norge?

Jeg har vært kristen hele livet mitt. Jeg husker at jeg tok et bestemt valg til å følge Jesus når jeg var 5år gammel. Jeg gikk i en fri menighet i U.S.A som heter Calvary Chapel.

-              Vi er jo veldig glade for at du ville flytte til det kalde nord. Hvordan skjedde det?

Jeg kom til Norge når jeg var 19år gammel til å gå på Sagavoll folkehøgskole. Der traff jeg mannen min.

-              Du har giftet deg og fått barn. Hvordan møttes dere?

Jeg er gift med Jens som jeg traff på Sagavoll. Vi har to gutter, Magnus på 7år og Kasper på 4år (blir 5 i september).

-              Kan du si noe fint om Jens Tore?

Jens jobber som regnskapsfører. Han er en dyktig og omsorgsfull mann som liker fotball og friluftsliv.

-              Kan du si litt om deg selv?

Jeg er sjenert samtidig som jeg er sosial og liker godt å være med venner og familien. Jeg liker å lese, synge, danse og høre på musikken. Det beste jeg vet er å kose sammen med barna på sofaen etter en lang og aktiv dag.

Vi vil ønske Sara hjertelig velkommen i staben og menigheten, og håper hun vil trives sammen med oss!

24. oktober 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Bekkefaret menighet Powered by Agrando