Gudstjenester i Bekkefaret kirke

Gudstjenestene er i gang igjen. Velkommen til Gudstjeneste i Bekkefaret kirke!

Velkommen til gudstjeneste i Bekkefaret kirke! Vi ønsker å gi rom for alle som ønsker å komme til gudstjeneste i tiden framover. Dette betyr at vi tilbyr 2-3 gudstjenester hver søndag, så ikke vær redd for å komme, og ikke tenk at du «tar plassen» fra noen andre!!

Det du kan gjøre for å hjelpe oss er å melde interesse inn til oss via epost (sl745@kirken.no) om hvilke gudstjenestetid du ønsker å komme. Dette er ingen påmelding og du forplikter deg ikke til å faktisk komme, men det vil gi oss en pekepinn på hva behovet er. Om behovet er stort vil vi kunne fortelle dette til andre, og også sette opp enda en gudstjeneste. Uansett tar vi imot folk så lenge det er plass, enten de har gitt melding om det, eller ikke. Maks antall fram til 15.juni er 50 personer.

Vi tar smittefaren på alvor og følger smittevernveilederne så godt vi kan så det skal være uten smittefare å komme til kirken. Vi legger til rette for å holde god avstand og for god hygiene. Vi er pålagt å registrere fremmøtte med tanke på senere smittesporing. Vi tar vare på denne informasjonen i 10 dager og sletter den etter det. Det er ingen andre som får innsyn i listene enn lokal smittevernsmyndighet ved behov for eventuell sporing av smitte.

Følgende gudstjenester tilbyr vi i tiden fram mot 15.juni:

Søndag før pinse, 24.mai, kl.1100 og 1200 Enkle nattverdgudstjenester ved Torhild Viste og Magnhild Mo. (Fortell oss gjerne hvilken du er interessert å komme på)

1.Pinsedag, 31.mai, kl.1100 og 1200 Enkle høytidsgudstjenester ved Torhild Viste og Magnhild Mo og trompetist Espen Behrens. Kl.1300 blir det en åpen dåpsgudstjeneste med ca 30 ledige plasser. (Fortell oss gjerne hvilken du er interessert å komme på)

Treenighetssøndag 7.juni, kl.1000 Dåpsgudstjeneste med ledige plasser, kl.1100 og 1200 Enkle nattverdgudstjenester (Fortell oss gjerne hvilken du er interessert å komme på)

2.Søndag i Treenighetstiden, 14.juni, kl.1100 Enkel nattverdgudstjeneste med kort Menighetsmøte, kl.1230 Familiegudstjeneste med uteaktiviteter utendørs etter gudstjenesten. (Fortell oss gjerne hvilken du er interessert å komme på)