Gudstjeneste på nett

Velkommen til digital gudstjeneste!

Digital gudstjeneste

Selv om det nå er tillatt med opptil 100 pers på gudstjenester, har vi forståelse for at noen fremdeles foretrekker et digitalt alternativ. Det er mange steder en kan finne gudstjenester og andakter på internett. Her har vi samlet noen steder.

Bekkefaret sin facebookside legger vi ut våre digitale gudstjenester og andakter.

Kirkerådet sin youtube-kanal kan du finne andakter, konserter, gudstjenester og ord for natten.

Domkirken og St.Petri sin youtube-kanal legges det ut gudstjenester og filmer for barn fra St.Petri

Kirkerådet lager hver uke en samlingsstund for barn. Søk på "samlingsstund for de minste" på youtube. Vi prøver av og til å dele disse på vår side også.

Kirkene i Stavanger sin side ligger andakter og salmesang spilt inn i ulike kirker i Stavanger

NRK sender hver uke gudstjenester fra ulike deler av landet. På Tv.nrk.no/gudstjeneste-tv ligger gudstjenester og liknende tilbake til 2006

Sogneprest
Torhild Viste