Småbarnssang

Hvem: Barn fra 1-4 år med søsken
Når: hver tirsdag. kl.1730-1830

Hvor: Bekkefaret kirke

Pris: 200,- pr medlem pr semester (inkluderer medlemsskap i ung kirkesang).
Hva: Barn har stor glede av å nynne, tralle og synge. Toner og sang er ofte en viktig del av leken.
Vi samles for å synge i ca. 30 minutter. Når sangstunden er over, spiser vi kveldsmat sammen og barna kan leke i lekerommet. Reportoaret og arbeidsmåten vil bli enda bedre tilpasset barn som ikke liker å sitte stille. Vi introduserer flere nykomponerte sanger fra "Ung kirkesang", og vi skal bevege oss mye!

Du kan melde på ditt barn med å sende ein melding til Toralf. Husk navn og adresse til barnet, og kontakt-info til foresatte.

In English: Toddler Circle Group is open to toddlers from 1-4 years of age. We meet every Tuesday from 5:30-6:30 to sing Christian children's songs with dance or drama, and other activities. Young kids love to hum and sing, and tones and songs are often a central part of their playtime. Our goal is to allow them to express this interest while at the same time learning to feel at home at church. We meet 11 times throughout the semester, it costs 200,- per semester to join.

After we are finished singing, we eat supper together and play in the playroom.

Welcome!

Registration is open now, please use the e-mail adress below:

BU-prest
Toralf Ladstein