Min Bibel


Alle 4-åringene får sin egen bibel!

Påmeldingen finner du HER

Min Bibel samler 4-åringer til lek og læring, hvor de får også lære noen forskjellige sanger, høre spennende historier – og så spiser vi hyggelig kveldsmat sammen. Vi har veldig lyst til at du skal bli godt kjent i kirken din. Derfor er alle som er 4 år spesielt invitert og du vil få din helt egen Barnebibel på gudstjenesten! I den kan du lese alle de fantastiske historiene om hva som skjedde da Gud skapte verden, om alt som skjedde før Jesus ble født og om hva som skjedde da Jesus vandra rundt på jorda. 

Hvis du har lyst på Barnebibelen,  men ikke har mulighet til å komme på samlingen, kan du gjerne komme på gudstjenesten. Bare gi oss beskjed! Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

"Min bibel" i Bekkefaret menighet samler alle som er 4 år eller fyller 4 år i løpet av kalenderåret. Alle døpte får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Du er hjertelig velkommen til å delta selv om du ikke er døpt, eller tilhører en annen menighet! Alle har med seg en voksen (eller flere) slik at det skal være ekstra trygt.


Påmelding: Send epost til menighetspedagogen Sara Loka: sl745@kirken.no 

 Husk navn og kontakt-info til deltager og foresatte og eventuelle behov for tilrettelegging:-)

    
 

Kontakt:


Menighetspedagog
Sara Loka
51 84 04 00
91 80 63 01
Send e-post

Tilbake