Dragekjemperne


Velkommen til dragekjemperne!

3.-4. Klasse. Dragekjemperne!

Følg med i postkassen, vi planlegger neste dragekjemper samling snart!

DRAGEKJEMPERNE.                                                               

Sammen med Bekkefaret KFUK-KFUM-speidere arranger vi dragekjemperne sammen med Stifinnerne i Bekkefaretspeiderne! . Her skal vi høre om St. Georg som kjempet mot dragen, og selvsagt skal også dere være med å kjempe mot dragen. Dere blir speidere for en helg og skal lære om mat på bål, bruk av kniv og masse annet som speiderne driver med. Vi skal også lære om kristne symboler, lære nye sanger og forberede gudstjenesten til søndag.

Søndag er vi med på familiegudstjenesten kl. 11. Foresatte, søsken, faddere, venner og alle andre er selvsagt også velkomne til å være med på gudstjenesten. Der får vi dragemerket utdelt! Etter gudstjenesten har vi aktiviteter og kirkekaffe. Vi har ingen felles avslutning, men går hjem når kirkekaffen er over.

Husk å ta med: klær til å være ute, Speiderskjorte(om du har), spikkekniv (om du har, ellers kan du låne). Vi spiser lunj og middag sammen, og skal være mye ute!

Påmelding:. Bruk skjema nederst på siden. Påmeldingen åpner når invitasjonene sendes ut. Alle 3. og 4. klassinger er velkomne til å være med! Invitasjonene sendes til de som er døpt og hører til Bekkefaret menighet. Vær frimodige til å invitere. Er du speider allerede, trenger du ikke melde deg på ekstra.

Egenandel.

Husk å gi beskjed om allergier, diagnoser eller andre ting vi må ta hensyn til!

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL PÅMELDINGSSKJEMA

Kontakt:


BU-prest
Toralf Ladstein
51 90 59 68
97 19 50 94
Send e-post

Tilbake