10-11: Lys Levende!

Vær med og feire påske! Vi inviterer 5.og 6.-klassingene til å være med på en lørdag full av kjekke aktiviteter, og ikke minst overnatting i kirkerommet!

Lys Våken i Stavangerkirkene 2019 from Stavanger kirkelige fellesråd on Vimeo.

Her er en film med LysVåken- sangen!

Velkommen til Lys levende 23-24.04!

Vi har gleden av å inviterer vi deg som går i 5. og 6. klasse, og hører til Bekkefaret menighet, til å være med og feire påske med å sove over i Bekkefaret kirke.
Vi samles lørdag kl. 16:00 i kirken. Da skal vi spise sammen, bli kjent, ha forskjellige aktiviteter, synge, spise, lage innslag til gudstjenesten, se film, og sist, men ikke minst, sove over i kirken! På søndagen spiser vi frokost sammen, før vi forbereder oss til gudstjenesten kl 11. Familien er ekstra velkommen på gudstjenesten og kirkekaffe etterpå.

Lys Våken/Lys levende handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys Levende for oss!

Lys levende er en oppfølging til lys våken. Lys våken er i forbindelse med jul, og lys levende er i forbindelse med påske.

Påmeldingen for 2023 åpner når påmeldingen kommer i postkassen

Husk å få med eventuelle allergier eller andre ting vi bør vite

5th and 6th graders are warmly welcome to Lys levende and Lys Våken, ("Wide awake") in Bekkefaret Church. Lys levende is after easter, March 23rd to 24th.

"Lys levende" It is easter selebration for the children, and we wish to celebrate with you! You get a unique opportunity to spend the night in church- but it does not mean you get to be wide awake all night! You will learn about what it means to be Wide Awake for God, each other, our selves, and last but not least that God is Alive for us. Contact our childrens pastor for more information`. Invitations are sent to members aproxx 2-3 weeks in advance.  All 5.-6th graders are welcome!
Here is a video with the Theme song: