11: Lys Våken

Første søndag i advent er kirkens nyttår! Vi inviterer 6.-klassingene til å være med på en lørdag full av kjekke aktiviteter, og ikke minst overnatting i kirkerommet!

1. søndag i advent er det kirkas nyttårsaften.
Dette skal vi feire sammen med kirker over hele landet!

Her er en film fra Lys våken i fjor!

Natt til 1. søndag i advent inviterer vi deg som går i 5. og 6. klasse, og hører til Hillevåg og Bekkefaret menigheter, til å være med og sove i kirka.
Vi samles lørdag kl. 16.00 i kirken. Da skal vi spise sammen, bli kjent, ha forskjellige aktiviteter, synge, lage innslag til gudstjenesten, feire nyttår, se film, og sist, men ikke minst, sove over i kirka! På søndagen spiser vi frokost sammen, før vi forbereder oss til gudstjenesten kl 11. Familien er ekstra velkommen på gudstjenesten og kirkekaffe etterpå.

Lys Våken handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys Våken for oss.

I år er lys våken 30. november - 1.desember. Det er bare å glede seg!

Trykk her for påmelding:
· Husk å få med eventuelle allergier eller andre ting vi bør vite

5th and 6th graders are warmly welcome to LysVåken, or Wide Awake in the Church from November 30th to Desember 1st. This is the church's New Year's Eve, or the Saturday before the first Sunday of Advent. You get a unique opportunity to spend the night in church- but it does not mean you get to be wide awake all night! You will learn about what it means to be Wide Awake for God, each other, our selves, and last but not least that God is Wide Awake for us. Contact our childrens pastor for more information.

BU-prest
Toralf Ladstein