11: Lys Våken!

Vær med og feire kirkens nyttår! Vi inviterer 5.og 6.-klassingene til å være med på en lørdag full av kjekke aktiviteter, og ikke minst overnatting i kirkerommet!

Lys Våken i Stavangerkirkene 2019 from Stavanger kirkelige fellesråd on Vimeo.

Her er en film med LysVåken- sangen!

Første helgen i Advent inviterer vi deg som går i 5. og 6. klasse, og hører til Bekkefaret og Hillevåg menighet, til å være med og sove i Hillevåg kirke.
Vi samles lørdag kl. 16:00 i kirken. Da skal vi spise sammen, bli kjent, ha forskjellige aktiviteter, synge, lage innslag til gudstjenesten, feire nyttår, se film, og sist, men ikke minst, sove over i Hillevåg kirke! På søndagen spiser vi frokost sammen, før vi forbereder oss til gudstjenesten kl 11. Familien er ekstra velkommen på gudstjenesten og kirkekaffe etterpå.

Lys Våken/Lys levende handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys Levende for oss!

I 2021 er lys våken 27-28.11 - Det er bare å glede seg!

Trykk her for påmelding: (Påmeldingen åpner når invitasjonene kommer i posten i begynnelsen av Nov)
Husk å få med eventuelle allergier eller andre ting vi bør vite

5th and 6th graders are warmly welcome to Lys Våken, og"Wide awake" in Hillevåg Church from November 27th to 28th 2021 It is new years for the church, and we wish to celebrate with you! You get a unique opportunity to spend the night in church- but it does not mean you get to be wide awake all night! You will learn about what it means to be Wide Awake for God, each other, our selves, and last but not least that God is Alive for us. Contact our childrens pastor for more information`. Invitations are sent to members aproxx 2-3 weeks in advance.  All 5.-6th graders are welcome!
Here is a video with the Theme song: