Tårnagenthelg

På våren inviteres 2. og 3.-klassingene til en spennende lørdag med løsing av mysterier og oppdagelser av symboler i kirken, og på søndagen er det tårnagentgudstjeneste!

ET HEMMELIG OPPDRAG!

Hvem: Alle 2-3. klassinger-

Når: 8-9.Februar

På lørdag formiddag får agentene utforske kirken, klokketårnet og Bibelen. På søndag deltar agentene på gudstjeneste!
Hva: Sammen med andre agenter, får du være TÅRNAGENT og utforske ulike mysterier i Bibelen og andre viktige spørsmål. Hvem klarer å bygge det høyeste tårnet? Hvordan kommer en seg opp og ikke minst ned fra klokketårnet vårt?  Hva betyr det å bli Tårnagent? Les mer eller se en film om Tårnagenthelg!

Påmelding her

Det er viktig for oss å få beskjed om eventueller allergier eller andre behov for tilrettelegging. Vi går gjerne den ekstra mila for at din 2/3.klassing skal få en god opplevelse!

BU-prest
Toralf Ladstein