Tårnagenthelg


en helg i februar inviteres 2. og 3.-klassingene til en spennende lørdag med løsing av mysterier og oppdagelser av symboler i kirken, og på søndagen er det tårnagentgudstjeneste!

Vi gleder oss til å arrangere Tårnagenthelg!

Påmeldingen åpner når invitasjonene sendes ut

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ!

ET HEMMELIG OPPDRAG!

Hvem: Alle 2-3. klassinger-

Når: 5-6.februar. Lørdag 11-15:00 og Søndag 11-12:00

På lørdag kl. 11-15:00 får agentene utforske kirken, klokketårnet og Bibelen. På søndag deltar agentene på gudstjenesten. Oppmøte 10:30. Gudstjenesten starter 11:00
Hva: Sammen med andre agenter, får du være TÅRNAGENT og utforske ulike mysterier i Bibelen og andre viktige spørsmål. Hvem klarer å bygge det høyeste tårnet? Hva har skjedd med kirkeskattene?  Hva betyr det å bli Tårnagent? Dette året regner vi med at vi må være utendørs. Kle dere etter været! Vi går inn dersom vi kan og ser det er nødvendig pga været. Vi serverer mat og drikke undervegs. 

Gudstjenesten søndag kl.11:00 blir tilpasset de gjeldende corona reglene. Vi håper tårnagentene kan være med og delta på gudstjenesten (igjen kommer det an på corona restriksjonene). Gudstjenesten blir utendørs dersom det er mest hensiktsmessig. Sier du ja til foto/video i påmeldingen, gjelder det også streaming av gudstjenesten. 

Les mer eller se en film om Tårnagenthelg fra Vardeneset!

Det er viktig for oss å få beskjed om eventueller allergier eller andre behov for tilrettelegging. Vi går gjerne den ekstra mila for at din 2/3.klassing skal få en god opplevelse! Gi også beskjed om du kommer med en venn du gjerne vil være på gruppe med.

Vi følger de gjeldende smittevernregler.

Kontakt:


BU-prest
Toralf Ladstein
51 90 59 68
97 19 50 94
Send e-post

Tilbake