Konfirmasjon i Bekkefaret

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller er nysgjerrig.

Bekkefaret menighet er kjent for et godt konfirmantopplegg. Vi har samlinger annenhver onsdag (oddetallsukene) med mat, undervisning og aktiviteter. Vi deltar på gudstjenester, går på pilegrimsvandring og reiser på weekend! Konfirmantåret starter i august/september og følger skoleåret frem til første helgen i mai- da er det tid for selveste konfirmasjonsgudstjenesten.

Alle døpte og barn av døpte som bor i Bekkefaret menighet får invitasjon i posten fra oss. Du trenger ikke å være døpt for å følge konfirmasjonsopplegget. Du kan være med på vanlig vis og bestemme deg i løpet av året om du vil døpes og konfirmeres. Dette året er en unik mulighet til å lære mer om hva den kristne tro innebærer!

Meld deg på her!

Viktige datoer