Konfirmasjon i Bekkefaret


Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller er nysgjerrig.

Velkommen som konfirmant i Bekkefaret menighet

Bekkefaret menighet er kjent for et godt konfirmantopplegg. Vi har lokal samlinger i Bekkefaret kirke med mat, undervisning og aktiviteter. Vi deltar på gudstjenester, går på pilegrimsvandring og reiser på weekend! Konfirmantåret starter i august/september og følger skoleåret frem til første helgen i mai- da er det tid for selveste konfirmasjonsgudstjenesten.

Konfirmanten bør les nøye gjennom linjevalgene før du/dere begynner på påmeldingsskjema.

Spill & Chill:

Spill & Chill er en linje der vi samles for å spille brettspill, kortspill, slappe av og prate. Det kan være vi også vil ha felles aktiviteter f.eks bingo og kahoot. Her kan du komme og lære deg nye spill og aktiviteter eller vise noen ditt favorittspill.  Vi begynner hver samling med noe godt å spise, og avslutter med en kort andakt eller ord for dagen der vi får høre fra Bibelen og dele tanker rundt kristen tro og liv.  

Vi møtes en ønsdag i mnd i Ukirke fra kl.16:00-17:30

Mat & Prat:

Mat & Prat er en linje der vi samles for å lage mat, prate, og spise sammen. Vi avslutter hver samling med en kort andakt eller ord for dagen der vi får høre fra Bibelen og dele tanker rundt kristen tro og liv.

Vi møtes en torsdag i mnd i Bekkefaret kirke fra kl.16:00-17:30

Follow Me training

Follow Me training er et lederkurs der du får lære om hva det vil si å være en leder og få prøve det ut i praksis. Vi tar opp temaer som handler om tro, tvil, selvbilde og identitet. Ikke minst blir du med i et kjekt fellesskap der alle er velkommen! Vi begynner hver samling med et matbit og avslutter med en kort andakt.

Vi møtes en søndag i mnd  i Bekkefaret kirke fra kl.18:00-19:30 

Sky Sing 

Musikk, sang, dans og gode venner er hovedingrediensen i Sky Sing. 

Men DU får være med å bestemme aktivitetene, så her er det muligheter for mange ulike aktiviteter som teknikkstyring av lyd og lys, spille i band, drive med drama, danse, lage film, game, spille bordspill og brettspill..... Her kan alle bruke sine interesser og skills og tilsammen blir det sikkert et show, en konsert, en innspilling eller en film?? 

Vi samles i Ynglingen (Ytre Eiganes vei 21) hver torsdag kl 18:30-21:00 

Pris: 400,- (ink. medlemskap i KFUK-KFUM som kreves inn høst, kr 200 og vår, kr 200) 

Her kan du lese mer om Ten Sing: https://www.tensing.no/ 

Bli med, ha det gøy og treff nye venner :) 

Allidrett er for deg har lyst til å trene men ikke helt vet hvilken idrett du ønsker å drive med. Kanskje har du vært aktiv i en idrett tidligere men har lyst til å prøve ut nye ting. På Allidrett kan du få prøve ut ulike idretter som feks klatring, frisbeegolf, innebandy og tennis. Vi kommer tilbake med en aktivitetsplan for semesteret. Som medlem i KFUM Allidrett blir du også medlem av Norges idrettsforbund 

Tid: Tirsdager 19-20.30

Pris: Kr 200,- pr halvår.

 

 

 

 

Alle døpte og barn av døpte som bor i Bekkefaret menighet får invitasjon i posten fra oss. Du trenger ikke å være døpt for å følge konfirmasjonsopplegget. Du kan være med på vanlig vis og bestemme deg i løpet av året om du vil døpes og konfirmeres. Dette året er en unik mulighet til å lære mer om hva den kristne tro innebærer!

Kontigenten er 1000kr. Betalings informasjon får du på oppstartssamlingen.

Viktige datoer

KONFIRMASJONSDATOER 2023

Lørdag 06.mai 2023

Søndag 07.mai 2023

KONFIRMASJONSDATOER 2024

Lørdag 04.mai 2024

Søndag 05.mai 2024

 

 

 

 

Kontakt:

 

Trosopplæringsprest

Sara Rachel Loka

51 84 04 00

91 80 63 01

Send e-post

Kontakt:

Sokneprest

Torhild Viste

51 84 04 00

92 86 16 87

Send e-post

Tilbake