Juniorklubben


Alle 4-5 åringer med søsken er velkomne på klubb!

 

Velkommen til Juniorklubben i Bekkefaret!

Vi starter opp igjen etter nyttår så snart det lar seg gjøre. Nye medlemmer er velkomne til å melde seg. "Gamle" medlemmer får melding så snart vi starter opp igjen.

Hva: Klubb for 4-5 åringer med søsken

Hvor: Kjelleren, Bekkefararet Kirke

Når: Annen hver Tirsdag kl.17:30. 

Hva skjer? Lek, kristen formidling, hobbyaktivitet og Kveldsmat.

Det er etterspurt et tilbud for 4-5 åringer i Bekkefaret, og her kommer det! Det blir et ganske enkelt opplegg med en bibelfortelling, en hobbyaktivitet og kveldsmat. Alle som melder seg på blir satt opp til å hjelpe til en gang. Alle barn må ha med en voksen hver gang. Vi spiser kveldsmat sammen, ta med niste. Vi har drikke og litt frukt. 

Hva koster det? 200,- i medlemsskap per år/skoleår. Vipps 121616 - husk å skrive juniorklubb+ barnets navn i tekstfeltet. 

Vi følger retningslinjene for å hindre smittespredning. Vi fokuserer på hygiene, holder avstand og er hjemme dersom vi har symptomer på luftveisinfeksjon.

Vil dere være med? Send en sms eller epost til Toralf. Husk navn til deltager og foreldre, og kontaktinformasjon til foreldre. 

English: welcome to the childrens-club in Bekkefaret church. all 4-5 year olds are welcome to sign up! We meet every second Tuesday at 17:30 in the church basement. Every time we play, hear a story from the bible, make something creative and eat supper together:-) If you wish to participate, send a message to me.

We will begin again as soon the Covid restrictions allow it.

Kontakt:


BU-prest
Toralf Ladstein
51 84 04 00
97 19 50 94
Send e-post

Tilbake