Lys Våken


Velkommen til Lys Våken i Hillevåg kirken!

Meld deg på HER!

2.-3. desember skal vi ha overnattingsfest! Vi starter kl.17.00 i Hillevåg kirke lørdag ettermiddag, og er ferdige ca 12.15 søndagen. Alle i familien er velkommen til Lys våken -gudstjenesten i Hillevåg kirke kl 11.00, søndag 3.des.

Hvert år arrangerer vi Lys våken for 5. og 6.klassinger natt til første søndag i advent. Advent handler jo nettopp om lyset som kom til verden. Dette skal vi feire - i tillegg til at 1. søndag i advent markerer starten på et nytt kirkeår.

Lys våken inneholder mye lek, sang, dans og kreativ utfoldelse. Barna lærer om kirken, Gud og Jesus, spiser sammen og blir kjent med hverandre. Det er overnatting fra lørdag til søndag, med forberedelse til og deltakelse på gudstjeneste på søndag. 

For å gjennomføre arrangement er vi avhengig av foreldrehjelp; det viktigste er fire nattevakter. Hvis vi ikke får nok nattvakter må vi avlyse overnattingen. I tillegg til nattevakter trenger vi noen som kan  bake kake til kirkekafe på søndag. Skriv i påmeldingsskjemaet hva DU kan bidra med!

Arrangementet er i utgangspunktet gratis, men dere kan frivillig betale en kontingent på 50kr. På denne måten kan vi melde oss inn som en gruppe i søndagskolen Norge og få økonomisk støtte fra frifondsmidlene, som igjen går til utstyr og mat. Dette kan vippses ved ankomst.

Vi har kjekt program lørdagen med ulike aktiviteter; Hobby/dekorasjon, drama, lære oss «Lys våken» sangen, danse, spise pizza og se film.

Boller og frukt ved ankomst lørdagen, pizza kl.20.00. Barna får alt de trenger av knask, og litt lørdagsgodteri, det er derfor ikke lov med hjembrakt mat og drikke, men ta gjerne med egen vannflaske!

Nb dette er et mobilfritt arrangement, hvis ditt barn må ha den med, leveres den inn på «mobilhotel».

Vi gleder oss til å se deg!

Hilsen, Sara og Cecilia

Tilbake