Babysang


Hver torsdag kl 11.00 i Bekkefaret kirke. Drop-in! Bare kom når det passer for deg:-)

Velkommen til babysang!

Vi samarbeider med Hillevåg kirke og er et semester hver plass, fra januar 2023 begynner vi i Bekkefaret, torsdager kl 11.00.

Vi bruker en blanding av kristne barnesanger, sangleker og tradisjonelle sanger. Sangstunden varer i ca. 30 min. Dersom det blir mulighet for det (ut i fra gjeldende smittevernregler), blir det sosialt samvær og lunsj i etterkant. Ta da med niste. Vi har kaffe og te.

Kr. 20,- per gang. 

Drop-In fungerer fint, vi har god plass, så hjertelig velkommen! Vi lager likevel en liste for oppmøte, dette for våre støtteordninger, i tillegg får dere en sms med påminnelse i en travel hverdag. 

Babysang er et samarbeid mellom Bekkefaret og Hillevåg. 

Vi deler oss i to ved behov, babysang(o-ca 8mnd) og krabbesang(ca 8-15 mnd). 

Opplegget er enkelt og gøy med sang, rim og leker med barna i fokus! Syng med den stemmen du har! Ta kontakt om du vil ha sangtekstene for å øve hjemme. på babysang har vi fokus på barna, så lærer du tekstene etter hvert. 

 

               "Jeg har tre gutter som jeg har deltatt på babysang med. Liten som stor har sett frem til denne samlingstunden hver uke:) Flere av sangene/reglene vi har lært på babysangen har også blitt en del av hverdagen hjemme. Det er tydelig at både guttene mine og jeg har storkost oss på disse samlingene.

               Babysang i Bekkefaret kirke kan jeg anbefale på det aller varmeste."

               - Elisabeth Michaelsen Nesse

Kontakt:


Barne- og Ungdomsarbeider
Cecilia Rossi
51 84 04 00
46244858
Send e-post

 

Tilbake