Babysang

Babysang er i gang igjen:-)

Nå er vi i gang! Hver Torsdag har vi Babysang i Hillevåg kirke. Vi har lov til å være 5 voksne med hver sin baby. Vi kan desverre ikke ha felles lunsj foreløpig. (per 19.03) For å vite hvor mange som kommer, må vi ha påmelding for hver gang. Vi lager nye grupper etter behov.

Påmelding på sms til Solveig Høyland. 996 43 224. Gi beskjed om du ikke kommer, så kan en annen få plass.

Torsdager 11:30 i Hillevåg kirke

Oppstart etter jul blir fastsatt i midten av Januar.

Babysang er et samarbeid mellom Bekkefaret og Hillevåg. Våren 2021 er vi i Hillevåg kirke. Vi deler oss i to ved behov, babysang(o-ca 8mnd) og krabbesang(ca 8-15 mnd). Inngang. 20,- vipps (134626) merkes babysang+ dato

Opplegget er enkelt og gøy med sang, rim og leker med barna i fokus! Syng med den stemmen du har! Ta kontakt om du vil ha sangtekstene for å øve hjemme. på babysang har vi fokus på barna, så lærer du tekstene etter hvert.

En gang i mnd er vi på en lokal institusjon og har generasjonssang. Kontakten mellom de eldre og babyene er nydelig å oppleve! Se kalenderen på forsiden om du lurer på om det er babysang eller generasjonssang neste gang. Generasjonssang er av naturlige årsaker utsatt inntil videre. vi håper vaksinasjonsprogrammet vil gjøre det mulig å starte opp igjen ila våren.

Pris: 20,- hver gang. Generasjonssang er gratis
Hvem: Barn fra 0-15 måneder.
Når: Torsdager kl 11.30.
Hver Torsdag frem til sommeren utenom skjærtorsdag og kristi himmelfartsdag (13/5)

"Jeg har tre gutter som jeg har deltatt på babysang med. Liten som stor har sett frem til denne samlingstunden hver uke:) Flere av sangene/reglene vi har lært på babysangen har også blitt en del av hverdagen hjemme. Det er tydelig at både guttene mine og jeg har storkost oss på disse samlingene.

Babysang i Bekkefaret kirke kan jeg anbefale på det aller varmeste."

- Elisabeth Michaelsen Nesse

BU-prest