Babysang


Babysang tar pause i påvente av nye retningslinjer for smittevern

 

Pga smittesituasjonen i samfunnet, samt nasjonale og lokale retningslinjer og restriksjoner, vil det en periode ikke være babysang. Som det ser ut nå, vil kommunen gjøre en ny vurdering av situasjonen og hvilke tiltak det er behov for videre, i begynnelsen av desember. Vi vil komme tilbake med ny informasjon om når det blir babysang, ut fra hvilke føringer som gis da.

Torsdager 11:30

Oppstart etter sommeren er 3.september!

Babysang er et samarbeid mellom Bekkefaret og Hillevåg. Det er ingen påmelding, bare å møte opp! Vi deler oss i to ved behov, babysang(o-ca 8mnd) og krabbesang(ca 8-15 mnd). Kaffepengene på 20,- inkluderer kaffe/ te og juice. Ta med lunsj, vi tar oss god tid til å spise sammen:-) 

Opplegget er enkelt og gøy med sang, rim og leker med barna i fokus!

En gang i mnd er vi på en lokal institusjon og har generasjonssang. Kontakten mellom de eldre og babyene er nydelig å oppleve! Se kalenderen på forsiden om du lurer på om det er babysang eller generasjonssang neste gang.

Pris: 20,- hver gang. Generasjonssang er gratis
Hvem: Barn fra 0-15 måneder.
Når: Torsdager kl 11.30.
Hver Torsdag fra 3.09 til 10.12

Torsdag 5.november er det desverre ikke babysang! (Ellers er det hver torsdag frem til og med 10.desember)

               "Jeg har tre gutter som jeg har deltatt på babysang med. Liten som stor har sett frem til denne samlingstunden hver uke:) Flere av sangene/reglene vi har lært på babysangen har også blitt en del av hverdagen hjemme. Det er tydelig at både guttene mine og jeg har storkost oss på disse samlingene.

               Babysang i Bekkefaret kirke kan jeg anbefale på det aller varmeste."

               - Elisabeth Michaelsen Nesse

Kontakt:


BU-prest
Toralf Ladstein
51 90 59 68
97 19 50 94
Send e-post

Tilbake