Babysang

Babysang tar pause i påvente av nye retningslinjer for smittevern

Pga smittesituasjonen i samfunnet, samt nasjonale og lokale retningslinjer og restriksjoner, vil det ikke være babysang i Bekkefaret og Hillevåg inntil videre. Dersom situasjonen tilsier det, starter vi opp igjen i Hillevåg i midten/slutten av januar. vi kommer tilbake med oppstartsdato så snart vi har grønt lys.

Torsdager 11:30 i Hillevåg kirke

Oppstart etter jul blir fastsatt i midten av Januar.

Babysang er et samarbeid mellom Bekkefaret og Hillevåg. Våren 2021 er vi i Hillevåg kirke. Det er ingen påmelding, bare å møte opp! Vi deler oss i to ved behov, babysang(o-ca 8mnd) og krabbesang(ca 8-15 mnd). Kaffepengene på 20,- inkluderer kaffe/ te og juice. Ta med lunsj, vi tar oss god tid til å spise sammen:-)

Opplegget er enkelt og gøy med sang, rim og leker med barna i fokus!

En gang i mnd er vi på en lokal institusjon og har generasjonssang. Kontakten mellom de eldre og babyene er nydelig å oppleve! Se kalenderen på forsiden om du lurer på om det er babysang eller generasjonssang neste gang. Generasjonssang er av naturlige årsaker utsatt inntil videre. vi håper vaksinasjonsprogrammet vil gjøre det mulig å starte opp igjen ila våren.

Pris: 20,- hver gang. Generasjonssang er gratis
Hvem: Barn fra 0-15 måneder.
Når: Torsdager kl 11.30.
Hver Torsdag frem til sommeren.

"Jeg har tre gutter som jeg har deltatt på babysang med. Liten som stor har sett frem til denne samlingstunden hver uke:) Flere av sangene/reglene vi har lært på babysangen har også blitt en del av hverdagen hjemme. Det er tydelig at både guttene mine og jeg har storkost oss på disse samlingene.

Babysang i Bekkefaret kirke kan jeg anbefale på det aller varmeste."

- Elisabeth Michaelsen Nesse

BU-prest