Babysang

Oppstart torsdag 2. september kl 11.30 i Bekkefaret kirke. Vanligvis har vi drop-in, men siden det kan være vi må begrense antallet som samles samtidig, vil det mest sannsynlig bli påmelding på sms til: 996 43 224. (Her trenger vi for- og etternavn på den voksne som deltar, i tillegg til tlf.nr + fullt navn på babyen)

Velkommen til babysang for Bekkefaret og Hillevåg menigheter!

Høsten 2021 er vi i Bekkefaret kirke, torsdager kl 11.30

Oppstart 02.September

Vi bruker en blanding av kristne barnesanger, sangleker og tradisjonelle sanger. Sangstunden varer i ca. 30 min. Dersom det blir mulighet for det (ut i fra gjeldende smittevernregler), blir det sosialt samvær og lunsj i etterkant. Ta da med niste. Vi har kaffe og te.

Kr. 20,- per gang.

Begrenset med plass grunnet corona, så vi må be om påmelding fra gang til gang. Påmelding på sms til Solveig Høyland. 996 43 224. Gi beskjed om du ikke kommer, så kan en annen få plass.

Babysang er et samarbeid mellom Bekkefaret og Hillevåg.

Vi deler oss i to ved behov, babysang(o-ca 8mnd) og krabbesang(ca 8-15 mnd).

Opplegget er enkelt og gøy med sang, rim og leker med barna i fokus! Syng med den stemmen du har! Ta kontakt om du vil ha sangtekstene for å øve hjemme. på babysang har vi fokus på barna, så lærer du tekstene etter hvert.

"Jeg har tre gutter som jeg har deltatt på babysang med. Liten som stor har sett frem til denne samlingstunden hver uke:) Flere av sangene/reglene vi har lært på babysangen har også blitt en del av hverdagen hjemme. Det er tydelig at både guttene mine og jeg har storkost oss på disse samlingene.

Babysang i Bekkefaret kirke kan jeg anbefale på det aller varmeste."

- Elisabeth Michaelsen Nesse

Sondre Søndervik