Babysang i Bekkefaret

Velkommen til babysang i Bekkefaret Kirke!

Velkommen til Babysang i Bekkefaret kirke!

Torsdager 11:30

Oppstart 5.september

Vi fortsetter samarbeidet med Bekkefaret og Hillevåg! Det er ingen påmelding, bare å møte opp! Vi deler oss i to ved behov, babysang(o-ca 8mnd) og krabbesang(ca 8-15 mnd). kaffepengene på 20,- inkluderer kaffe/ te og juice.

Opplegget er som før, sang, rim og leker med barna i fokus!

En gang i mnd er vi på en lokal institusjon og har generasjonssang. Kontakten mellom de eldre og babyene er nydelig å oppleve! Se kalenderen på forsiden om du lurer på om det er babysang eller generasjonssang neste gang.

Pris: 20,- hver gang. Generasjonssang er gratis
Hvem: Barn fra 0-15 måneder.
Når: Torsdager kl 11.30.
Hver Torsdag fra 5.09 til 12.12

"Jeg har tre gutter som jeg har deltatt på babysang med. Liten som stor har sett frem til denne samlingstunden hver uke:) Flere av sangene/reglene vi har lært på babysangen har også blitt en del av hverdagen hjemme. Det er tydelig at både guttene mine og jeg har storkost oss på disse samlingene.

Babysang i Bekkefaret kirke kan jeg anbefale på det aller varmeste."

- Elisabeth Michaelsen Nesse

BU-prest