Bekkefaret Y-folk

Velkommen til Y-folk!

Y-folk er en møteplass for folk. Det er lagt til rette for god prat, god mat og å få høre interessante, aktuelle, spennende og engasjerende foredrag. Hver kveld vil bli avsluttet med noen gode kveldstanker til å ta med seg ut i natten. Målgruppen er voksne fra 40 til 60. Vi vil samles i Bekkefaret kirke hver 3. mandag i måneden kl 20:00. De ulike tema kommer opp i kalenderen på menighetens forside. Y-en i Y-folk skal signaliserer slektskap med Y’s mens klubben uten at Y-folk enda er knyttet opp til Y’s mens bevegelsen verken nasjonalt eller internasjonalt.
Noen blant oss har erfart at barna er så store at vi ikke naturlig treffer folk gjennom barnas aktiviteter og savner et fast sosialt og kjent møtested. Det er noe av bakgrunnen for at vi har startet Y-folk. Følg med på menighetens nettside og nyhetsmail så blir du minnet om når det er og du  får vite hva som skjer hver gang. Kanskje er det noe som er aktuelt for deg.

Endelig kan vi invitere til Y-folk igjen, og for en dramatisk åpning det blir! Vi starter med hjertestans, akuttmedisin og 113-sentralen.

Norge er nemlig verdensledende på akuttmedisinske tjenester utenfor sykehuset, og kyndig hjelp fra 113-sentralen er en viktig grunn til dette. Conrad Bjørshol fra SUS har vært leder for det nasjonale prosjektet "Sammen redder vi liv", med mål om å hjelpe den som ringer 113-sentralen til å gjøre en enda bedre jobb før ambulansen kommer. Prosjektet har medført at hjerte-lunge-redning startes 35 sekunder tidligere enn før. Dette høres lite ut, men utgjøre forskjellen på om pasienten overlever eller ikke.

Og - ja - vi får besøk av Conrad. I tillegg til å være overlege og forsker ved SUS, er han en festlig fyr og en ihuga Mozart-elsker som reiser over hele verden for å få med seg fantastiske konserter.

God mat, god prat og gode kveldstanker blir det selvsagt også.

Så kjekt det blir å treffes igjen. Du kommer vel? :-)

Følg y-folk på Facebook!

Trond Egil Toft