Formiddagstreff

Velkommen til formiddagstreff i Bekkefaret!

Ønsker du fellesskap på dagtid?

Formiddagstreff

Velkommen til formiddagstreff hver 1. og 3. tirsdag i måneden. Vi samles i kirkestuen til en uformell samling med enkelt program. Se under for plan for høstsemesteret 2022.

• Mat og drøs
  • Variert program

Som takk for maten tar vi inn kollekt til menighetens misjonsprosjekt; NMS arbeid i Thailand

06. september :    Tormod Lauvvik: Sanking av tang og tare- en ny aktuell næring?

20. september:     Odd Jan Hagen: "En kongelig affære" - Historien om San Michele på Capri.

04.  oktober:         Oddrun Strand Rangnes: Kvinnerollen før i tiden.

18. oktober:         Dorrit Kyed viser naturbilder med musikk.

01. november:     Program ved Arne Sørås.

15. november :    Lars Bernhard Ølberg forteller om sine mange opplevelser.

06. desember:     Advent - vi tenner lys og leser Messiasprofetier.

20.  desember:    Vi synger julesanger.

Gledelig jul og velsignet godt nytt år!

Vi starter opp igjen tirsdag 17.januar 2023

Sommertreff i Bekkefaret

Onsdager 11:30 i sommerferien fra 22 Juni til og med 17. august.

Kaffe og drøs. Velkommen!

In English: Everyone is welcome to "Lunch Hangouts" on the first and third Tuesday of the month (apart from the summer months, when we have Summer Hangouts).

We meet from 11-12 for a bite to eat and a cup of coffee, and a bit of time to chat and get to know each other better. At noon we have a program called "Word for the Day," which can be a reading, a poem, an issue or theme we are concerned with, a slide show or stories from a trip, etc. We continue afterwards with a raffle (feel free to bring a little something with you). The collection goes to the church's mission project in Mukdahan, Thailand.

Anne Marie Garpestad